Viorica Balteanu

Bravo, Principe!

Alteţă Regală,

Am revenit din Aula Magna pe “micul meu domeniu”, în Lectoratul Italian TERESA FERRO, la etajul V, cu aceeaşi convingere, ca la începutiul lunii septembrie, că – din nefericire – poporul nostru a mai risipit o mare şansă de a se smulge din mocirla înveninată rămasă după anii lungi şi grei de comunizare. Alta era atmosfera, dacă Alteţa Voastră ar fi continuat lupta electorală, în pofida “mărăcinilor toxici” care nu doreau să vă avem ca punct de reper. Să dea Dumnezeu ca, peste patru ani şi jumătate, lucrurile să fie mult mai aproape de normalitate, iar România să reintre în matca tradiţiilor sale salvatoare.

Voi participa cu acelaşi entuziasm şi la următoarele prelegeri, convingând şi alţi colegi şi, mai cu seamă, învăţăcei să o facă. Am multă putere de persuasiune, un motiv în plus pentru a-i mulţumi mereu bunului Dumnezeu că m-a dăruit şi cu câteva haruri însemnate, nu numai cu neajunsuri, cum este firesc să fie, de altfel.

Nădăjduiesc să puteţi fi cu noi în 15 mai 2010, de ZIUA LATINITĂŢII, când voi organiza a treia mare întâlnire internaţională dedicată redobândirii conştiinţei de sine a tuturor românilor.

Între 7-21 mai 2008, am organizat Expoziţia ISTROROMÂNII IERI ŞI AZI, adusă de la Trieste de către prietenul Dott. Ervino Curtis, la vernisaj izbutind să aduc şi doi leaderi istroromâni. Apoi, au revenit peste 40 de istroromâni, la Timişoara în iulie, şi, la Sibiu, în septembrie 2008.

În 15-16 mai 2009, am organizat Simposionul internaţional AROMÂNII – IERI ŞI AZI.

În 15-16 mai 2010, vă invităm la Simposionul internaţional MEGLENOROMÂNII – IERI ŞI AZI, la care vor fi cu noi reprezentanţi ai întregii diaspore. Vom face şi o dezbatere ştiinţifică LIMBĂ ŞI DIALECT, spre a spulbera manipulările primejdioase finanţate de neprieteni.

Vă aşteptăm Alteţă împreună cu Alteţa Sa Principesa Margareta, în luna florilor, deoarece rozele continuă să înflorească apolitic la Timişoara. Marile hoţii electorale nu au ocolit nici judeţul nostru în 22 noiembrie a.c., au fost concretizate inclusiv în Timişoara. Va trebui să ne organizăm şi să reuşim ca excursioniştii plurivotanţi să fie fotografiaţi şi filmaţi, iar apoi să se facă cercetări în chiar localitatea lor de rezidenţă, unde precis vor fi votat la orele dimineţii. (…)

Doamne, nu-i părăsi pe români, deşi sunt plini de păcate!

Cu aleasă gratitudine,

Viorica Bălteanu, Timisoara

1 comentariu

  1. Intr-adevar,tara se afla in mana banditilor,mercenarilor,care prostesc in continuare poporul roman.Banuiala mea este ca principele a fost supus unor amenintari josnice de a renuntat asa de usor la candidatura.Traim cu speranta ca la urmatoarele alegeri acest mare om sa se indrepte cu fruntea sa inalta si cutezatoare,foarte asemanatoare cu a lui Cuza si speram ca ne va scoate din intuneric.

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 19155695
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook